Pagina's

donderdag 22 november 2018

Herfstmomenten

Het is weer herfsttijd. Dat zijn meestal mooie momenten om te wandelen en te fotograferen. Natuurlijk willen we het liefst een stralend zonnetje, maar er zijn 4 jaargetijden en die zijn niet allemaal even lekker. Toch zijn er momenten geweest waarop de wandelschoenen aangetrokken werden en de zon scheen. Dan moet je er toch op uit. Het is nog steeds paddenstoelen tijd. Waar is dat mooier te zien dan in de Horsten. Dieren zul je daar niet veel tegenkomen, daar ga je naar de Veluwe voor. En als je geen zin hebt, blijf je thuis wachten op wat komen gaat. En zo kan het zo maar voorkomen dat uilen je huis bezoeken. Leuk? Jazeker. Zo ga je op zoek naar uilen en zo staan ze voor je neus. Om het kort te houden laten we de foto's voor zich spreken. Gemaakt in de Horsten, op de Veluwe en thuis. Wat wil je nog meer? Laten we beginnen met prachtige beelden van de Veluwe met de edelherten en de Goudvink.










Zoals gezegd is de Horsten de plek om een diversiteit aan paddenstoelen te fotograferen. Ondanks dat sommige soorten het dit jaar lieten afweten, zijn er nog genoeg soorten te bewonderen.

















En dan het moment van de uilen. Zoals gezegd hoef je niet ver van huis te gaan om ze in levende lijve te aanschouwen. Dit soort kwam onze thuisbasis bezoeken. Kwestie van hem lief aankijken en je moment pakken.


1 opmerking:

  1. Mooie beelden van de Veluwe, dat is toch alweer even geleden ... leuk die goudvink, die heb ik nog maar 1 x heel even gezien, op de Veluwe.
    Ook een mooie serie van de Horsten, het lijkt wel of jullie er in dezelfde tijd waren als ik, er staan paddenstoelen die ik ook heb gefotogafeerd (helaas slecht resultaat omdat het zo donker was dat de sluitertijden te lang waren)....
    en dan die uil. Geweldig, en wat gaaf dat hij bij jullie thuis op bezoek komt, wat een mooi dier.
    groetjes Ghita

    BeantwoordenVerwijderen