Pagina's

vrijdag 26 september 2014

Panasonic DMC-FZ200

Marianne heeft een opvolger voor haar oude Panasonic, de DMC-FZ200. Omdat ik vanwege een meniscusoperatie in de lappenmand zit, heeft ze haar nieuwe camera in alle stilte, maar uitgebreid kunnen testen. De testgebieden waren de Hoge Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Dit keer dus geen uitgebreid verhaal maar een aantal testfoto's. Wat opvalt is dat de kleuren van nature al veel feller zijn. We beginnen met de Hoge Veluwe. Altijd goed voor mooie landschapsfoto's. Gezien de paddenstoelen begint de herfst al aardig zijn intrede te maken. Ook de eekhoorntjes zijn weer op zoek naar hun nootjes. De getoonde vlinder is de citroenvlinder.
In de Veluwe heeft ze ook nog een roofvogelshow mogen aanschouwen. Dit is zeer de moeite waard om een keer mee te maken.
Tenslotte een aantal foto's van paddenstoelen in de Utrechtse Heuvelrug. Persoonlijk vind ik dit de meest in het oog springende soort. Het is even goed zoeken, maar dan heb je ook wat.2 opmerkingen:

  1. Hallo Rene, wat een prachtige foto's op je blog. Trouwens ook op de blogs van de bloggers die je in je lijstje hebt staan. Zelf wandel ik ook veel. Maar foto's maak ik eigenlijk alleen met m'n smartphone. Ik voeg je aan m'n lijstje met bloggers toe, zodat anderen jullie kring ook op het spoor kunnen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie serie, de camera, Panasonic FZ200 heb ik ook en ik ben er heel tevreden over. Wat leuk zeg, al die vliegenzwammen , die heb ik dit jaar nog niet gezien. groetjes Ghita

    BeantwoordenVerwijderen