Pagina's

zondag 27 november 2016

Herfst in de Horsten en AWD

Wandelen en fotograferen is leuk, maar als je nadenkt over de hoeveelheid foto's die je achteraf moet gaan uitzoeken, dan is het een feit dat daar een hoop tijd in gaat zitten. Zo ook nu weer. We zijn in de Horsten en in de AWD geweest vanwege de paddenstoelen en de herfstkleuren. De feestmaand december staat weer voor de deur en dat betekent festiviteiten zoals verjaardagen, kerst en sport. Drukte dus. Meestal zoeken we naar de namen van de paddenstoelen ter info, echter vanwege eerder genoemde drukte hebben wij de benamingen overgeslagen. Het gaat nu meer om de sfeer en wat er zoal in de Horsten en AWD te zien is. Ook de maand december zelf wordt een drukke maand. Echt veel wandelen en fotograferen zal er dan ook niet van komen. Toch hopen we met de volgende foto's een sfeerimpressie van de herfst in de Horsten en AWD te geven. In de aankomende periode zullen we proberen de benamingen alsnog bij de paddenstoelen te zetten.
 

Dan komen we tot de foto's waar het om gaat in deze blog, de paddenstoelen. Misschien hebben we het al eens eerder gemeld, maar in de Horsten staan echt heel veel soorten. De inktviszwam is één daarvan, echter door werkzaamheden (kappen en zagen van hout) hebben wij deze helaas dit jaar niet meer gezien.1 opmerking:

  1. Wat veel paddenstoelen en dan zelfs nog een groepje vliegenzwammen ( de Horsten ?), ik ben zelf in de herfst ook in de AWD en de Horsten geweest maar heb toch niet zoveel soorten paddenstoelen gezien als jullie. Mooie afwisselende serie
    groetjes Ghita

    BeantwoordenVerwijderen